Pagina's

zondag 27 juli 2008

Roos 5011.

Het eerste kledingstuk voor de herfst 2008, model Roos 5011. Ik heb een maat 128 gemaakt en de lengte van maat 116 nog weer ingekort met drie centimeter. Mijn bedoeling was om dit als tuniek te maken maar ik vind hem daarvoor erg lang. Maar voor dat Sanne hem zal dragen zijn we weer 2 maanden verder en misschien is de lengte dan leuk. De vlinder apllicatie is gemaakt naar een idee van de juulenjonah site. Hij zit nu nog met een kopspeld vast, moet nog een manier verzinnen om hem op de jurk te spelden want dit kan niet mee in de was. De kleuren van de jurk komen het beste op de foto met het bovenlijfje uit.


2 opmerkingen:

 1. Heel mooi geworden!
  Je hebt overigens van die magneetjes die je voor corsage's kunt gebruiken, je kunt de vlinder hier evt op vast lijmen en dan de vlinder met magneetje op de buitenkant en het andere magneetje aan de binnenkant vastzetten, als het dan gewassen moet worden haal je het zo van elkaar af.
  Dit blijft erg goed zitten en je voelt het magneetje niet.
  Bij de bloemist zou je ze evt kunnen verkrijgen maar mocht je het eens willen proberen dan zou ik ze hier van een corsage af kunnen halen en naar je toe kunnen sturen.
  Je mag de magneet alleen niet gebruiken met een pacemaker!

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  hij is weer mooi geworden !
  Ik kijk altijd met veel plezier op je blog.
  Ik zit erg veel achter mijn naaimachine maar je kunt er zelf ook wat van, elke keer als ik kijk staat er wel weer iets nieuw op !
  Ik maak mijn applicaties/broches altijd vast met een veiligheidsspeldje aan de achterkant, zo kan ie eraf voor de was en kun je hem ook nog ergens anders op spelden.

  Groetjes Miranda
  www.juulenjonah.nl

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!