Pagina's

maandag 14 juli 2008

Award!


Gisteren kreeg ik van Esther http://colourfullife.wordpress.com/
deze award uitgereikt voor mijn blog met de volgende reden:
"Dan gaat mijn last but not least award natuurlijk naar Oma Jensen! Pff nou ik weet niet wat ik daar nog aan moet uitleggen. Als ik een beknopte poging waag dan schiet ik al te kort. Zo mooi, zo netjes en zo creatief!
Het is elke keer weer genieten."

Vandaag kreeg ik weer een Award van Petra http://pigje.blogspot.com/
Met de volgende reden:
"De volgende is voor Jenny Jensen hoewel ik weet dat ze hem al gekregen heeft verdiend ze hem wat mij betreft dubbel! De dingen die zij maakt zijn voor velen een inspiratie op zowel stoffenkeuze en de eigen draai die ze geeft aan patronen en daarnaast ook nog dingen die ze uit eigen hand namaakt"
Esther en Petra nogmaals bedankt voor dit leuke gebaar!
Nu is het mijn beurt om aan drei mensen een Award uit te reiken. Dat zal moeilijk worden, twee van mijn favoriete blogs, Esther en Petra hebben al een Award gekregen, dus ik ga er eens goed over nadenken
Het Award virus op Sancho blijft maar doorgaan, vandaag kreeg ik er één bij van Webhex http://praatplaats.webhex.nl/blogs/naaien/default.aspx
Oma Jensen. Niet alleen omdat ze zo'n mooi blog heeft , ook niet omdat ze zo ontzettend netjes kan naaien, maar vanwege haar inspirerende stofkeuze, modellen en modelaanpassingen. En dat allemaal geshowed door haar prachtige kleindochters, altijd een feest om naar te kijken. En dochterlief is nog steeds superblij met haar poppekleren.
Ook jij bedankt!!
En weer een Award!
Deze keer van Hannie http://www.wiedewottus.nl/blog/weblog.html en zij schreef erbij:
De 2e geef ik aan Jennie van Zussies Kleding http://zussies-kk.blogspot.com/ omdat zij met haar Jottum geïnspireerde kleding 'n hele enthousiaste Jottum golf veroorzaakte op Sancho en ik altijd ontzettend graag haar foto's tot in de details bekijk.
Hannie heel erg bedankt, en ik was mij er niet van bewust dat er een Jottum golf (mijn favoriete kinderkledingmerk) door mij op Sancho veroorzaakt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!