Pagina's

zaterdag 18 juli 2009

Winterjassen.

Vorig jaar heb ik stad en land afgezocht naar deze kreuklak om dit model voor mijzelf te maken. Nu heeft Harry deze stof in wel 5 verschillende kleuren, dus dit jaar gaat de jas er komen. De stof heeft iets minder kreukels en glans maar ziet er mooi uit. Voor Femke en Sanne maak ik daar ook een jack van. Voorlopig verveel ik mij dus niet.Het schiet lekker op, de buitenjas voor Sanne is zover klaar. Gisteren kwam ze even langs en gelijk maar gepast. De maat is goed alleen wil madam er graag een rits in, pfffffff heb ik dat. Het wordt een trenchcoat model met knopen en ik ben al aan het goochelen om daaronder een beleg met rits te zetten maar vrees dat dit niet gaat lukken. Ik ga voor beide dames nog een jas maken dus daar komt een rits in. De jas voor Femke is ook geknipt, het kon allemaal maar net uit de stof.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny, wauw jij gaat lekker snel met de jassen van de dames. Leuke die kreuk-lakstof voor een jas. Leuk model ook trouwens. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat!

  Fijn weekend, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt mooi zeg, de zilverkleurige jas. En de lakstof in kreukoptiek is geweldig mooi. Ben niet echt voor mezelf aan het naaien, maar als ik deze stof dan zie begint het wel te kriebelen.
  Ben benieuwd hoe het straks wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je zilveren jas wordt ook leuk zeg! Welk patroon gebruik je hiervoor? Ik vind de zakken erop erg leuk. Ik zoek nl. ook nog een leuk model voor mijn middelste dochter, ze krijgt niet weer een zilveren lakjas, maar een " gewone " winterjas!
  Die lakjas voor jezelf wordt ook gaaf! Ben benieuwd waar die Harry allemaal op de markt staat, volgens mij heeft die echt gave stoffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh dat ziet er goed uit! Het wordt een leuke jas zo te zien! Ik begin er nog maar niet aan, ik weet geen leuk model voor Elisa en ze heeft eigenlijk ook geen jas meer nodig nu :|
  Lijkt me lastig te verwerken die kreuklak, maar wel ontzettend mooi!

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker bezig!! Ziet er mooi uit al allemaal! De sjaalmuts is super! Lijkt me ideaal idd als het koud is.. Ik moet mijn patroon nog tekenen enzo dus zal niet zo hard gaan!Die kreuklakstof lijkt me heel mooi voor mijn dochter van 12 die ook rijkhalzend naar een lakstoffen jas verlangt :D Wie weet moet ik dus ook nog eens langs Harry!
  Lekker bezig hoor en leuk dat je ons zo mee laat genieten ;-)

  Petra..

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!