Pagina's

vrijdag 10 juli 2009

Even showen!!

De dametjes blijven weer een nachtje logeren en dan word er ook weer het één en ander gepast. De Esi is als jurk nog ruim genoeg dus volgend seizoen kan Femke deze door dragen als tuniek.De restjes Angie is ruim genoeg voor dit seizoen, dus Sanne moet hem maar gaan dragen. De Hilde is erg ruim dus deze gaat weer in de kast voor het winter seizoen.

5 opmerkingen:

 1. Oh wat staat dat blauw Femke mooi!! Echt een heel mooi setje en wat een prachtig meisje is/wordt ze!
  Ik zie dat je de mouwtjes van het shirtje wat Sanne draagt (angie toch? jeem ik word oud) hebt afgebiest met een biesje.. veel beter, die van mij is niet mooi zo los dus ga ik denk ik nog wel loshalen.

  groetjes.. Petra ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. inderdaad, Femke staat werkelijk schitterend met dat blauw!!!! Heel erg mooi hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jenny, wat is dat blauw toch een prachtkleur, en dat staat haar prachtig!!!! Ik vind dat je van de restjes prachtige dingen hebt gemaakt en het staat allemaal goed. De dames staan leuk op de foto, zeg! Hahaha, die hebben het wel naar hun zin...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat was ook mijn eerste reactie! Staat echt supermooi. Ik vind de stippenHilde ook prachtig staan bij Sanne!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het staat super allemaal! De meiden staan er weer prachtig op! Schitterend dat blauwe setje, ik vind de ruches aan de achterkant zo mooi staan. De shirts staan ook geweldig, wat een leuk model is de Angie toch.

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!