Pagina's

zondag 5 juli 2009

Lappen ordenen!

Ik lijk wel niet goed wijs om met deze hitte de zolder op te gaan om alle lappen te ordenen. Het was echt nodig, ik had er al 2 seizoenen een behoorlijke puinzooi van gemaakt. Alles zat in dozen en zakken ik had totaal geen overzicht. Nu ligt alles netjes gesorteerd. Aan mijn winter lappen te zien wordt het een vrolijk winterseizoen. Ik ga eerst een paar meters grijze tricot zien te bemachtigen en daar verwerk ik al deze fleurige winterstofjes mee. Inspiratie heb ik al opgedaan bij het merk Kiezeltje. Nog wel onder voorbehoud want mijn dochter moet het natuurlijk ook mooi vinden.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny, jij waagt! het is stikbenauwd! Aangezien onze 2 oudste op zolder slapen en de airco 2 uur aan hebben eer dat het te harden is voordat ze gaan slapen en dan blijft hij meestal nog een uurtje draaien. Gelukkig heeft 'ie een timer! Mooie stapeltjes heb je nu. Dat wordt inderdaad een hele vrolijke boel. En Kiezeltje is een heel leuk merk, met elk pand een ander lapje en allerlei andere grapjes erin verwerkt! Ik weet niet of de wintercollectie al ergens te zien is, maar het is altijd een vrolijke boel...

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb de wintercollectie van Kiezeltje opgezocht en die ziet er inderdaad erg leuk uit. Ga ik zeker wat van namaken. Bedankt Jenny voor de tip.

  Vind het goed van je dat je op een snikhete zolder heb opgeruimd. ik doe het je nog niet na.

  Groetjes, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk als je alle lappen weer eens hebt uitgezocht! Ben benieuwd wat je er allemaal van gaat maken.

  Grt. Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De wintercollectie van Kiezeltje heeft zeker leuke dingen.
  Ik heb gelukkig ook nog een paar stoffen weten te vinden.
  Ik vind het giletje zo leuk en het jurkje ala Maike van farbenmix.

  Ben benieuwd wat jij gaat maken.

  Groetjes,
  Wendy

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!