Pagina's

zondag 22 maart 2009

De stapel slinkt!

De stapel wordt al een stuk kleiner. Nu de vestjes nog en de drie setjes zijn af. Het groene biasband is helaas anders van kleur dan de groene tricot, baal ervan dat ik me daar zo op verkeken heb, grrrrrrr. Alle vier de dames straks in de 4009, de witte is voor Noemi en het geel grijs voor Jamely. Aan de vestjes moet ik nog even de strikbanden zetten en dan is dit project af.

4 opmerkingen:

 1. Ja, dat herken ik wel. Als er iets net niet klopt, blijf ik het altijd zo zien. Anderen roepen vaak dat ik dan de enige ben die het ziet, of dat het totaal niet stoort, maar toch blijf ik het zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk geheel zo samen :D
  Mooi gemaakt weer!! Maar als je dat band zo stoort (zou het mij ook hoor) dan vervang je het toch door ander band? Of zeg ik nu iets heel onmogelijks? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's! Mooie meiden en mooie setjes. Ik zou ook het bandje vervangen als dat kan. Het zal jou altijd opvallen. Welk patroon zijn de vestjes? Ik ben ook op zoek naar zoiets en denk eraan om het vestje in de laatste Bizzkids te gebruiken. (in plaats van de overslag een stuk erbij aanknippen voor de knoop).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is juist het probleem. Het bandje heb ik met een speciale siersteek vast gezet. Voordat ik dat los getornd heb kan ik beter een nieuw shirt en legging maken. Misschien loop ik nog tegen de juiste kleur tricot aan. Het vestje komt uit de nieuwste Bizz Kids.

  Jenny

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!