Pagina's

woensdag 26 augustus 2009

Lakjas voor Jasmijn.

De lakjas voor Jasmijn is ook af. De buitenjas is hetzelfde als de 2 eerder gemaakte lakjassen alleen is dit een maat 140. Jasmijn heeft gekozen voor een voering van deze zwarte stof met witte ballen. Voorlopig wil ik niks meer van deze stof verwerken, heb er genoeg van gemaakt!

9 opmerkingen:

  1. sjonge zeg, wat maak jij mooie dingen, erg mooi hoor zou hem zo zelf aan willen doen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb zowat de hele avond op je blog doorgebracht om naar al het mooi`s wat je maakt te kijken.echt schitterende dingen maak je voor je kleindochters,zulke mooie dingen ben ik nog maar zelden tegen gekomen.een dikke pluim voor jou hoor.
    groetjes emilie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hallo jenny, wat een super leuke lakjassen heeft u gemaakt, ik las dat u ook in opdracht wel kleding maakt , zelf zou ik ook wel zo,n mooie jas voor onze dochter willen ? ik hoor graag even u reactie vriendelijke groet imca

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Imca,

    Bedankt voor je leuke reactie. Ik maak inderdaad wel eens kleding op aanvraag,maar geen jassen. Deze jas heb ik bij uitzondering voor een kleindochter van een goede collega gemaakt, en momenteel heb ik geen tijd voor nog zo'n excemplaar.

    Groetjes Jenny.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Jenny,

    Wat maak je toch mooie en leuke kleding.
    En wat is de jas toch gaaf!!
    Mijn dochter zei ~Mama ik wil ook zo`n jas nu is mijn vraag waar heb je de stof vandaan en is het makkelijk te naaien de stof?

    Groetjes Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Jenny, hè, hè, ik ben nu helemaal bij! Je hebt zoveel moois gemaakt tijdens mijn vakantie, dat ik even lekker wilde lezen en kijken en aanklikken om het beter te bekijken. Wat een plaatjes, en de look á likes zijn prachtig geworden. Echt helemaal super kiezel-geïnterpreteerd!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Sonja,

    Ik heb de stof besteld bij www.destoffenkraam.nl
    Ik vond de stof niet moeilijk te verwerken. Het enige wat een beetje lastig is, is het verwerken van de mouwkop en de rondingen van de deelnaden.

    Groetjes Jenny

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Jenny
    Wat ziet de jas er weer prachtig uit is de voering katoen of de
    velours ? Wat een werk
    Groetjes Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Echt een prachtige jas,een geluksvogeltje waar de jas voor bestemd is.Ook de andere kleding die je maakt is echt heeeeel erg mooi!!!
    groetjes sandra

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!