Pagina's

dinsdag 11 augustus 2009

Poet vestje uit de Ottobre en sjaal voor Femke!

Mijn dochter heeft toch nog ergens een passend shirt kunnen kopen. Aan oma nu de taak om er een grijze legging bij te maken zodat het set compleet is.Mijn dochter heeft voor beide dames een leuk kort rokje gekocht. Voor Femke was er nog een bijpassend shirt bij maar voor Sanne was deze uitverkocht. Ik had een tijdje terug deze lap in Utrecht op de lapjesmarkt gekocht en het blijkt precies dezelfde kleur als het rokje te zijn. De kleur is erg moeilijk vast te leggen vandaar dat ik de lijstjes om de foto in de goede kleur groen heb gemaakt. Ik heb model Poet uit de Ottobre nr. 3/2009 in maat 116 gemaakt en daarbij wel de mouwen verlengt. De halsafwerking heb ik van een stukje satijnvoering gemaakt. Van de overige stof heb ik de sjaal voor Femke gemaakt.
Voor Femke ook een sjaal gemaakt die bij beide jassen kan.

5 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk!!

  en de sjaal is ook zooooo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk vestje geworden. Goed idee om een stukje satijn te gebruiken! De sjaal is ook leuk geworden!

  Grt. Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig! Mooie kleur trouwens!

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het weer mooi geworden Jenny. Ik had het patroontje van het vestje ook gezien, maar twijfelde of dit niet te oudbollig zou worden. Hoe staat-ie in het echt? Je hebt er een mooie kleur voor gekozen.

  Groetjes, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jessica,

  Sanne heeft het nog niet gepast als ik foto's heb zal ik ze plaatsen. Ik vind het geen oudbollig model het gerimpelde halsje maakt het speels.

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!