Pagina's

donderdag 13 augustus 2009

Benghelige Amelie!

En dit is mijn versie. Ik vond zelf de kleur paars met blauw bij het originele model niet zo mooi combineren en heb dit dus veranderd. Ik heb lang getwijfeld of ik ook de grote manchetten zou maken want ik vind dat wel mooi staan. Uiteindelijk heb ik gekozen om het niet te doen, dit is wat kind vriendelijker bij het aankleden en het past iets meer bij de leeftijd van Sanne. Ik had van de paarse stippenstof maar een klein stukje, net genoeg voor mouwen. Het is dus geen blouse geworden maar de mouwen zitten aan het rode lijf van een Antonia. Het jurkje is een Amelie van FM in maat 122/128. Op de pop lijkt hij mij wat te lang maar korter maken kan altijd nog. Op onderstaande foto staat het originele model van Bengh.

3 opmerkingen:

 1. Prachtig!
  Vind jou versie mooier dan de Bengh, ook qua kleuren.

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat maak jij leuke dingen zeg! Ik ben al helemaal fan. Zelf start ik in september met naailes en ben ik zo overal wat inspiratie aan het opdoen. Ik kijk er al naar uit,...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben niet zo weg van het originele model, maar ik vind jouw Bengh-interpretatie erg mooi. Inderdaad meer voor kleinere kinderen.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!