Pagina's

zondag 10 mei 2009

Van alles wat.

Een soort gelijk rokje zag ik op een internet site, ik vond het zo leuk en heb er één voor Sanne gemaakt. Ik heb het wel bekende rok uit de BK gebruikt, het spaghetti topje is van FM, de laguna legging ook. Bij dit soort projectjes mis ik wel eens een borduurmachine maar het leuke FM bandje kwam ook goed van pas. Van Petra had ik dit borduurtje gekregen en past weer bij het bandje.Ook op dit setje ontbreken de roosjes niet.Gisteravond mocht Sanne wat langer op blijven dan Femke om mij te helpen met het bakken van een appeltaart voor moederdag. Heerlijk om zo'n trots hulpje te hebben en het heelijke resultaat liet ze hier zien.Gisteren heerlijk geshopt met de dames. Bij H&M liep ik tegen deze leuke vestjes aan, altijd makelijk als het s'morgens nog te koud is voor blote armen. Sanne is helemaal gek van blinkende tut schoentjes en gisteren heb ik er voor een keer gehoor aan gegeven. Ze laat trots de rose zien en de zilveren heeft ze aan!

5 opmerkingen:

  1. Hoi Jenny, wat is het weer een mooi setje geworden. Perfect dat bendje en dat borduurtje bij elkaar En het roze bandje erbij. En leuk dat het stipje bij de legging onderaan terugkomt! En dat vestje is superleuk. Je armen zijn bedekt en je kan alles van je jurk laten zien! Super.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, ganz bezaubernd und wunderschön;))
    GLG Adelheid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk stippensetje en de bandjes maken het helemaal af.
    En bling bling schoenen zijn natuurlijk voor meisjes het einde!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk setje heb je weer gemaakt. En wat een grote appeltaart! Ziet er lekker uit zeg, hmmm

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige kleding heb je weer gemaakt...wat zullen je kleindochters en je dochter blij met je zijn met tlekens zulke mooie kleding...Ben zelf nieuw in blogland, keek al wel heel lang mee op allemaal mooie blogs, waaronder die van jou...erg mooi allemaal...groet Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!