Pagina's

zondag 31 mei 2009

Spaghettitop met laguna legging.

Nummer 3 weer voor Sanne. Het FM bandje past er precies bij.En dit is nummer 2, dit keer voor Femke. Ik heb de voor-en achterkant van verschillende stofjes gemaakt. De voorkant is versierd met een borduurtje dat ik van Petra (Pigje) heb gekregen, dit was de laatste nu heb ik ze allemaal gebruikt!Vandaag is alle tricot stofjes uit de kast gehaald voor wat hoog zomer topjes, dit is de eerste voor Sanne. Er gaan er nog meer volgen en ik ga proberen deze top om te bouwen tot de Lore top.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny, wat heb je weer een mooie details op het topje gemaakt. Bovenaan de roeseltjes. De afstekende zoom is ook geweldig en dan dat strikje op de zijnaad! Super!

  Ik hoop dat mijn shirtje van tricot, ja help, met zo'n bandje bovenaangestikt! ook een beetje mooi wordt! Ik zoek jouw mailtje nog even op om te kijken wat de tips ook alweer waren! Hahaha.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke topjes zeg! Dat zin hebt om met dit weer achter de machine te gaan zitten! (of staat ie buiten?)

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie topjes heb je gemaakt. Ze komen goed van pas met dit weer.

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke topjes. En die legging is echt perfect erbij. Wat een superstofjes zijn dat toch, die stippen. Bij mij rolt het patroon van de top nu uit de printer - ik ben benieuwd. Dank in elk geval voor de goede ideeën voor de afwerking ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!