Pagina's

vrijdag 8 mei 2009

Wie kan ik blij maken met deze lap?

Zeker 4 jaar geleden heb ik deze lap via marktplaats gekocht met de bedoeling om er voor het kinderbedje van Sanne een dekbedovertrek van te maken. Maar jammer genoeg is de stof erg synthetisch, dat stond er niet bij vermeld. Deze lap is dus ABSOLUUT niet geschikt voor een dekbedovertrek vanwege het broeien en bij een e.v.t brand(wat niemand natuurlijk hoopt mee te maken) zeer vlambaar!! Misschien kan ik er toch iemand blij mee maken. Mochten er meerdere reacties komen, dan ga ik de lap verloten.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny,

  Is het niet een leuk idee om er een sprei van te maken en er een tussenvulling of een lap fleece achter te doen? Dan hoeft er niet onder geslapen te worden, maar kun je er nog wel wat leuks mee doen. Het is een ontzettend leuke lap! Succes ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo jenny,

  die idee van isabelle is good.
  maar anders verkoop je het ook via martplaats.sorry voor mijn nederland,dat blijft een katastrophe....

  groetjes conny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is idd een superidee!! Niet wegdoen hoor.. zo leuk voor die meiden! Mooie sprei van maken met een geruite of gestippelde rand.. of bloemen!
  De topjes zijn ook weer superleuk!
  Mooi gemaakt weer!

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie er ook wel een tafeltent in... Dit deel ligt dan op de tafel en aan de zijkanten maak je van stof de "muren" met een deur en raampjes ed. Kun je al je creativiteit in kwijt!
  Of een leuk picknickkleed??

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!