Pagina's

dinsdag 28 april 2009

Ivy 122/128 en 98/104!

De tweede Ivy is ook af, ditmaal voor Femke in maat 98/104. Het broekje is bijna hetzelfde geworden als die van Sanne, alleen heb ik het roeseltje aan de pijp nu onder het biasbandje gezet. Ook dit is een lap die ik al jaren in de kast had en van dezelfde kwaliteit als die van Sanne. Er liggen nu nog 2 witte geknipte excemplaren klaar. Een wit broekje is in de zomer altijd makkelijk.
De eerste Ivy is gemaakt. Deze is voor Sanne in maat 122/128 en bedoeld om met de beide tuniekjes te combineren. Sanne heeft de lange benen van haar vader geerfd en ik vond de tuniekjes dan ook niet mooi staan met een legging, daar waren ze net iets te kort voor. De lap had ik jaren geleden gekocht in drie kleuren en komt nu eindelijk mooi van pas. Ik vind het een leuk model broek, op naar de volgende.

6 opmerkingen:

 1. Oh leuk zeg! Mooi en makkelijk bij elkaar! Die strepenstof ligt hier ook nog.. idee? :D

  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk setje weer!

  Groetjes,
  Zita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk geworden, mooie details op de Ivy!! Je brengt me weer op ideeen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jenny, wat ziet alles er weer perfekt uit. Helemaal geweldig! Ik vind de details ook zo mooi van alles wat je maakt. De stofjes zijn mooi op elkaar afgestemd en dan alle fournituren die je erbij uitzoekt. Geweldig! Je zorgt voor veel inspiratie bij mij en bij anderen!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf! De blauwe Ivy is ook erg mooi geworden.

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!