Pagina's

zondag 12 april 2009

Bloesje en ballonrokje voor Sanne!

Ik vind het bloesje open mooier staan dan dicht.Uit de stof wat eigenlijk een jas had moeten worden kon ik nog een rokje en bloesje voor Sanne maken. Het bloesje komt uit de Burda nr. 6 van 2008. Het ballonrokje komt daar ook uit behalve de pas deze is van de Roos 4009. Beide zijn in maat 116 gemaakt. Morgen komen de dames eieren zoeken, misschien dat ik dan een foto kan maken met Sanne in het setje.

4 opmerkingen:

 1. wat een schattig setje....het bloesje is helemaal een plaatje in deze prachtige stof...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooohh, wat is dat blousje uit de Burda mooi geworden! Leuk setje met de groene rok! Ben ook benieuwd hoe het zal staan! gr. Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het bloesje en het stofje een dotje. Dat het los leuker staat is misschien doordat er als het dicht is er twee halslijnen zijn. Als er geen shirtje onder zit klopt het weer. Het rokje staat ook geweldig. En wat een leuke schoentjes, Bridget vond ze helemaal "wauw".....!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sanne had geen zin om zich helemaal om te kleden, maar het bloesje zal zeker mooier staan zonder shirt eronder. De legging had ze vandaag aan maar staat ook niet echt mooi bij het geheel.
  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!