Pagina's

zaterdag 18 april 2009

Buit lapjesmarkt en ALV 2009.

Deze mooie stof had ik nog vergeten. Het is een tricot met zwart/witte stipjes en een mooie bloemenrand. Wil proberen hier een wikkeljurk van te maken.Vanmorgen om 7.15 uur zat ik al op de fiets op weg naar het station. Daar de trein naar Almelo genomen om samen met Linda verder te reizen naar Utrecht voor de lapjesmarkt. In Utrecht aangekomen was het even zoeken naar de juiste route maar al gauw waren we op de markt beland. Eerst maar eens koffie. Al gauw schoven er meer Sancho dames aan voor een bakkie die ook op de lapjesmarkt waren en door gingen naar de ALV. Op onderstaande foto's is mijn buit te zien. Ik was van plan om alleen stof voor mij zelf te kopen, maar kon de verleiding niet weerstaan om toch nog wat voor Sanne en Femke mee te nemen. Rond het middaguur zijn we doorgereisd naar Zeist/Driebergen waar Thea (Vikky) ons ophaalde van het station en met haar zijn we naar Zeist gegaan voor de ALV. Tijdens de ALV werden alle mooie droomdekentjes ( gemaakt door verschillende Sanchodames) geshowd en aangeboden aan leden van de stichting de Regenboogboom. Leuk om weer wat Sancholeden ontmoet en gesproken te hebben, en dit uitje wordt zeker herhaald.
Deze mooie roosjes stofjes worden verwerkt tot jurkjes voor Sanne en Femke.Tricot voor Sanne en Femke.Allemaal mooie tricots voor mijzelf om tuniekjes, jurkjes en shirts te maken.Nog meer tricot.

7 opmerkingen:

 1. Je hebt een hele mooie buit aan lapjes. Ik vind ze allemaal mooi! Heel veel naaiplezier ermee. Ik zal het resultaat met veel plezier bekijken!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie stoffen heb je gekocht! Ik hou je blog in de gaten om te zien wat voor moois je allemaal hiervan gaat maken :-)

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wacht vol spanning op je nieuwe creaties als ik al die mooie lapjes zie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your clothes which you sewed are all wonderful!

  Groetjes,Steffi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow wat een mooie tricots, ik ben jaloers! Ik ben benieuwd naar je rozenjurkjes, die worden vast heel mooi.

  Groetjes, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kast was echt leeg zo te zien! Goed geslaagd!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!