Pagina's

zaterdag 28 november 2009

Rokjes met toebehoren.

Bovenstaande bloes is het model van de ABC 94 en is voor Jasmijn. De bijpassende broek in effen grijs ligt al geknipt. De bovenstaande rokjes zijn "doe eens gek"rokjes. Ze zijn gemaakt van een doorgestikte matte voeringstof. De zoom heb ik afgewerkt met een bontrandje. Het bloesje is van het ABC 94 patroon. Op het voorpand tussen de plooitjes heb ik lintjes en een kantje gestikt. Nood gedwongen drie keer hetzelfde model rokje. Ik moet mij aanwennen om meer stof te kopen voor Femke. Had allerlei leuke ideeën voor rokjes maar dit ballonrokje was het enige model dat uit de stof kon. Bij de rose, deze is van babyrib, heb ik een Zoë en Laguna gemaakt. Bij de paars gebloemde velvet een Klein Oland en bij het rood gebloemde rokje van velvet een shirt en legging gekocht gekocht. De bodywarmer had Femke al. Zelf vind ik dit een heel mooi stofje maar het was heel moeilijk om er stof bij te krijgen die goed combineerde. Weer een Amelie voor Femke. Mijn dochter vind het een ideaal jurkje, wassen en weer aan. Femke vind het vooral leuk voor de poppetjes die er opstaan. Het veloursmotief is van applicatie en zo.

4 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige sets en zo veel!!!
    Super zeg.

    Fijn weekend,
    Arjanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Meid wat een mooie dingen heb je de laatste tijd toch weer gemaakt. Echt een genot om in je blog te kijken. De feestjurk Willemientje is ook prachtig. Je hebt hem op een hele leuke manier verwerkt. Het is zo ook heel draagbaar op een niet feestdag. Ik ben zwaar achter met reageren op al je mooie dingen maar het is hier al twee weken een enorme ziekeboeg dus ik kom weinig aan andere dingen toe dan zelf ziek zijn en andere verzorgen ;o).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Jenny, wat heb je weer prachtige setjes gemaakt. Ik kijk mijn ogen uit. Mooie kleurtjes, modelletjes en wat een leuke foto's. Een hele modeshow op je blog, hahaha!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Jenny, wat heb je toch weer prachtige kleding gemaakt zeg! Sanne en Femke boffen maar met al dat moois :-)
    Bedankt voor de inspiratie. Jouw foto's geven mij vaak net dat extra zetje om weer aan de slag te gaan voor mijn meiden..
    Toch nog een klein vraagje. Ik heb inmiddels ook het patroon Amelie aangeschaft, maar ik heb geen idee hoe ik de col eraan maak. Heb jij misschien wat tips?

    Hartelijke groet,
    Natalie
    (info@juulenmeggie.nl)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!