Pagina's

zondag 29 november 2009

Zo dit setje is ook af. Ik had het rokje al een tijdje klaar liggen maar heb enorm zitten twijfelen wat ik erop zou maken. Het is een Klein Oland geworden met een zwarte Zoë, zwarte legging eronder en het set is compleet. Voorlopig gaat de Klein Oland ver in de kast, mag het even niet meer zien. In het echt zijn de kleuren wel wat mooier! Ik zie nu dat het voorpand niet mooi is door gestikt dus dat doe ik nog even over nieuw.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny, ik heb het al eens eerder gezegd, maar wat naai jij ongelooflijk netjes.
  Ik heb nog een vraagje voor je; in eerdere posts van je zag ik dat je elastisch biaisband gebruikt hebt om een mouwtje mee aan te rimpelen, rijg jij het mouwtje voor? Toen ik het eens deed, gewoon dmv de rek van het elastiek, bleef het vrij uitgelubberd staan. Heb ik te 'slok' elastiek gebruikt?
  Vriendelijke groetjes,
  Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mireille,

  Ik rijg elastisch biasband nooit voor. Ligt eraan waarvoor ik het gebruik. Bij deze Klein Oland heb ik het heel iets uitgerekt. Voor een pofmouwtje trek ik het bijna strak zodat het meer rimpelt maar er nog wel een arm inpast. Het is moeilijk om dit een ander uit te leggen omdat ik geen standaard maten gebruik van het elastisch biasband maar alles op gevoel doe.
  Hoop dat je er iets aan hebt.

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kleur is dat, als het in het echt nog mooier is, nou dan wil ik ook wel zo'n lapje, hahaha. Het setje is helemaal af, zo met een shirtje met bloemetjes erop. Lekker vrolijk, zo!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke set geworden!! Mooie stofjes!

  Grt. Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jenny,
  Dank je wel voor je reaktie.
  Ik denk dat het wijsheid is dat ik het gewoon nog een keer weer probeer. Net zo lang tot ik er ook gevoel voor krijg. :-)
  Groetjes, Mireille

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!