Pagina's

vrijdag 23 oktober 2009

Geïnspireerd door een maillot.

Vanmiddag was ik bij de hema op zoek naar effen room witte kniekousen toen mijn oog viel op deze mooie stippen maillot, de kniekousen heb ik niet gevonden. Ik kon hier niet aan voorbij gaan en heb hem mee genomen voor Sanne, helaas was deze er niet meer in de maat van Femke. Bij een maillot hoort natuurlijk een jurkje. Thuis gekomen gelijk mijn stoffen voorraad ingedoken en daar kwam ik deze grijze joggingstof restant lap tegen. Ik heb deze stof en het model (zie onderstaande foto) al eerder voor Sanne gebruikt. Ook kwam ik deze mooie applicatie tegen, de maakster wil niet genoemd worden maar ik vind hem prachtig en past goed bij de stof en de maillot, bedankt daarvoor. Sanne heeft nog een effen rood shirt en zo is er weer een combinatie ontstaan. Omgekeerde wereld dus, meestal maak je eerst een jurk en zoekt daar een maillot bij. Het jurkje is weer een "verknastering "van het shirt Zoe van FM en het BK rokje. Het modelletje staat Sanne super leuk. Het is een simpel model met een leuk resultaat. Na alle opdrachten was dit weer even heerlijk aanprutsen. Maandag ga ik beginnen met een proefmodel te maken voor FM en dan nog wat opdrachten.

5 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny, ik kan me voorstellen dat die maillot je aandacht trok, want die is super! En die applicatie past er perfect bij! Ik vind het een superjurkje zo met die rode details!

  Groetjes, Collie

  P.S. de dames hebben op de foto's van je vorige berichtje héél véél lol, zeg! En wat ze aan hebben staat ze prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jenny. Helemaal mooi is dit setje. Simpel model, maar sterk uiterlijk.

  Groetjes, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Jenny, mag ik je vragen welk patroon je hebt gebruikt voor de blauwe jurk , vind hem erg leuk.
  groetjes Gerlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Gerlinde,

  Ik heb zelf het patroon gemaakt. De bovenkant is de Zoë van FM en voor het rokgedeelte heb ik het achterpand van het één uurs rokje uit de BK gebruikt. Dit aan elkaar geplakt op de goede lengte en zo is het jurkje ontstaan.

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!