Pagina's

zaterdag 31 oktober 2009

Een ochtend stof happen!

Vandaag ben ik samen met Linda en Astrid wezen stof happen op de Utrechtse lapjesmarkt. We hebben het heeeeeel gezellig gehad. Bij Ria Hoegen nog wat stof en een patroon gekocht en zij heeft deze foto voor ons gemaakt. Bij Ria kwamen we Arjanne tegen, leuk om haar eens in het echt te ontmoeten. Om 13.00 uur hadden we alle drie een mooie buit en zijn we Utrecht in gegaan naar een mooie fournituren zaak. Wat een keus aan bandjes en knoopjes, we hebben onze ogen uit gekeken. Het meest blij ben ik met onderstaande knopen voor de Tinka Bella jas voor Sanne, ze passen perfect bij de voeringstof voor de jas. Daarna nog wat inspiratie opgedaan bij een kinderkledingzaak waar we de kunst hebben afgekeken en vervolgens gelijk weer terug naar de fournituren zaak om de benodigheden van het af kijken in te slaan. Al met al een hele leuke gezellige maar vooral inspirerende dag. De dag af gesloten met een lekker broodje en rond 18.00 uur was ik weer thuis. Waar Sancho al niet goed voor is. We hebben afgesproken dit 2x per jaar te doen in het voor-en het najaar. Linda en Astrid bedankt voor de gezellige dag.

2 opmerkingen:

 1. O wat ben ik jaloers op je. Heerlijk zo'n gezellige dag met vriendinnen en dan ook nog naar de stoffenmarkt in Utrecht. Da's echt genieten.

  Mooie stof voor de jas en die knopen.... Ik krijg nu zelf ook de kriebels om de jas te maken. Heb nog ergens een aantal stofjes liggen, waaruit een jas gemaakt kan worden. Maar eerst mijn andere werkje afmaken. En dan laat ik Donna wel uitzoeken.

  Groetjes, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gezellige stofhapdag, hahaha, ik moet misschien toch ook eens richting de lapjesmarkt gaan. Misschien kan ik mijn zus zo gek krijgen om een keertje mee te gaan.... Hm, moet het maar eens voorstellen, ze wil meer naaien, dus heb je ook lapjes nodig! De knopen die je hebt gevonden zijn mooi en wat een leuke voering, je bent lekker goed geslaagd!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!