Pagina's

donderdag 25 augustus 2011

Weer wat najaars kleding voor Sanne!

















Weer wat najaars kleding voor Sanne. Voor het shirt van kranten stof heb ik het patroon gebruikt van het korte vestje. Heb de middenvoor 2 cm van de kant gelegd, en de ruimte in de hals weg gewerkt door middel van een stolpplooi. Onderaan heb ik een boord gemaakt met in de zijnaden elastiek. Het meisjeskopje staat op de kop maar dat hoort zo, ik heb ervoor gekozen dat de tekst in het witte vlak de goede kant op staat! De blauwe broek heb ik na gemaakt van de gekochte groene broek! De broek heeft heel iets een laag kruis. Het groen/blauwe shirtje is model Stripes and Heart uit de nieuwste Ottobre, daaronder zit een effen groene Antonia met ook elastiek in de zijnaden. Het rokje is model Butterfly Wing uit de nieuwste Ottobre, daar moet nog iets leuks op gemaakt worden. Alles is in maat 134 gemaakt.




13 opmerkingen:

  1. Je gaat weer als een speer. Wat heb je weer een hoop leuke dingen voor Sanne gemaakt. Lekker stoer allemaal! Wat knap dat je die broek hebt nagemaakt van een bestaande broek.
    Groeten, Nienke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij gaat lekker snel zeg. Je hebt al veel gemaakt voor Sanne. Prachtige kleur blauw van de broek en het rokje is ook superleuk. Ben benieuwd wat je erop gaat maken.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuk allemaal, het eerste stofje met die koppen heb ik ook nog in de handen gehad. Stoer maar toch meisjesachtig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat lijkt me dat moeilijk om een goed passende broek te maken. Wel knap hoor. En ik ben verliefd op het prachtige rokje. Heel mooi!

    Groetjes, Liane

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ganz wundervoll, bin immer ganz begeistert was du nähst;))LG Adelheid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je bent weer lekker bezig. Leuk om te zien dat de stijl van de kleding voor Sanne veranderd.

    Grt. Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat ziet er weer geweldig uit. Wat een leuke stoere kleren zijn dat geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke dingen heb je weer gemaakt! Ik vind het allemaal even mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig! Lekkere stoere kleren voor een meid die weet wat ze wil en nog een lief rokje ter afwisseling. Ze zal er weer mooi bij lopen.

    groetjes, Elske

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gaaf! Mooie collectie kleren en wat een geweldige kleuren heb je gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh, Jenny, wat een mooie kleren en ook super leuke kleuren. Zo zijn winterkleren wel mooi!
    Groetjes Bertha B.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie kleren voor het najaar allemaal. En wat heb je al veel gemaakt! De winterjassen zijn ook erg mooi. De stof van het laatste shirt heeft mijn dochter laatst ook uitgezocht en zal binnenkort ook wat van gemaakt worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Voor mij springt gelijk het rokje eruit! Wat leuk!! Die ga ik nog wel eens opzoeken denk ik als ik inspiratieloos ben! groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!