Pagina's

maandag 22 augustus 2011

Kleine meisjes worden groot!!


Zaterdag heb ik Sanne de nieuwste mode bladen gegeven met de vraag om eens te kijken wat ze allemaal leuk vind en daar een kruisje bij te zetten. Het jurken meisje veranderd in een stoere meid, geen draaijurken meer maar alles moet stoer zijn!! Ze heeft wel leuke dingen aan gekruisd en oma weet wat ze kan maken! Het tijdperk draaijurken en popperige kleding is voor Sanne voorbij. Dit is ook weer leuk en een nieuwe uitdaging om stoere draagbare meiden kleding te maken!!


7 opmerkingen:

 1. Jammer hoor, ik vind de lievige kleding die je maakt altijd zo leuk!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, inderdaad ze veranderen van smaak. Maar als tiener kunnen ze je ineens weer verrassen dat ze een lief jurkje of nachtponnetje willen, ik viel althans van mijn stoel, hahaha.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jou kennende gaat dat vast helemaal goed komen, met de stoere meiden kleding. Waarschijnlijk zul je nu wel meer broeken moeten gaan maken...
  Ik ben benieuwd naar je komende creaties.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze is lekker bezig zo te zien.
  Jou kennende ga je hier vast en zeker leuke stoere kleding van maken. Ben benieuwd!

  Gr. Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En of ze groot wordt!!! Maar elke leeftijd heeft zijn charmes hé en tja... hoe waren we zelf op die leeftijd? Ik vind het altijd super als de jongedames zo'n overgang van "klein meisje" naar "jongedame" maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat je weer fantastische "stoere" kledij zal gaan maken voor haar! Ik kijk er al naar uit.

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kijk nieuwsgierig uit hoé de stoere Oma-Jensen-kleding er zal uitzien !
  Het wordt beslist een boeiende uitdaging voor jou !
  Laat ons maar snel kennis maken met jouw nieuwe-stoere-meiden-stijl.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn dochter Madelon is nu 7 1/2 en wil ook alleen maar stoere kleren. Ik vind het steeds lastiger worden om iets voor haar te maken. Vind zelf de draaijurkjes nog steeds geweldig. Gelukkig kan ik daar via de webshop nog andere meiden blij mee maken.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!