Pagina's

donderdag 3 maart 2011

Blauw/wit jurkje uit de nieuwe BK!



Weer een jurkje uit de nieuwste Bizz Kids, modelnr: 3028. Ik heb het rokje met 5cm verlengd want het origineel is wel erg kort. Nou heb ik niks tegen korte rokjes bij de kleine dames maar het moet niet model" kijk eens naar mijn mooie billen" worden! Het jurkje zat niet helemaal mee. Ik had het rokje eerst van blauwe joggingstof gemaakt maar tijdens het maken zat de witte tricot al onder de pluisjes. De stof kon niet meer afgeven maar wel een grauwsluier door de pluisjes veroorzaken. Gisteren in Zwolle een mooie dikke donker blauwe tricot gekocht en daar nu het rokje van gemaakt. Al met al ben ik tevreden!! De legging is een Laguna.

7 opmerkingen:

  1. wat een leuk modelletje. Vooral die achterkant is erg leuk.
    Ik reageer niet elke keer maar ik vind eigenlijk altijd alles wel erg leuk wat je maakt. Het is elke keer genieten als je op jou blog komt.
    groetjes en een prettig weekend,
    Kronova

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super leuk!!
    geweldig gemaakt weer !! en een genot om te zien !!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een leuke set geworden, mooi door zijn eenvoud!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een apart model,leuk, weer eens heel wat anders.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik denk dat die wel heel leuk gaat staan! Grappig model..echt een blikvanger! Ennuh.. mooi gemaakt weer natuurlijk ;)

    groet.. Peet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Jenny,

    Met veel plezier volg ik al een aantal maanden je blog. Ben onder de indruk van alle mooie en professionele creaties die je voor je kleindochters maakt. Ik wilde je laten weten dat jouw blog me enthousiast gemaakt heeft om ook een blog te beginnen. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje kwam nemen?

    groetjes, Elske

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw Jenny wat een leuk modelletje! Misschien toch maar die Bk aanschaffen. Niets verknasterd aan dit model behalve de lengte van de rok?

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!