Pagina's

vrijdag 19 juni 2009

Top Esi voor Sanne.

Een hele andere uitvoering als de top van Femke!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny, het ziet er als een plaatje uit. Mooie stofjes!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Jenny, ik zag dat je ons blog was gaan volgen, en heb even een kijkje genomen op het blog van jou. Mooi!!! Wat kun je ontzettend goed naaien, echt heel hip en leuk. Ik maakte vroeger ook veel voor onze oudste dochter (ze is nu 15), maar tegenwoordig is het veel goedkoper om kleding tweedehands of in de opruiming te kopen...en dan is de motivatie er niet meer. Maar als ik jou werk bekijk gaat het weer kriebelen hoor! Je kleindochters zijn vast superblij met zo'n handige oma!
  Groetjes van Mama Lieveheersbeestje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Jenny, de kleding die je naait vind ik super, vooral de stofjes die je gebruikt.
  Nou heb ik alleen een vraagje voor je.
  Zelf doe ik meer aan quilten en kan daar zelfs hele kleine stukjes stof voor gebruiken. Mijn vraag is dan ook zou jij de afval stukjes van de 100% katoenenstof die je gebruikt voor mij willen bewaren?
  Een stukje van 5 bij 5 cm is al groot genoeg. Zal je wel overvallen met deze vraag maar hopelijk wil je het voor mij doen?
  Graag hoor ik nog van je.
  Groetjes, Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow wat heb je weer schitterende dingen gemaakt en zo veel, waar haal je in 'shemelsnaam de tijd vandaan!? Deze jurk vind ik echt een plaatje, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke Esi is dit geworden. Ik ben ook helemaal weg van dit modelletje en er ligt er bij mij ook een onder de machine.

  gr.Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!