Pagina's

zaterdag 9 november 2013

Baseballvest en truien voor Sanne

Het baseballvest komt uit de nieuwe Burda Kids, maat 158. Het vorige vest werd echt te klein en Sanne wou heel graag een nieuw vest.


 
Sanne is qua kleding smaak heel erg aan het veranderen van een meisjes meisje naar een stoere meid. Vooral geen draaijurken meer en ook niet te veel kleur.

Sanne is helemaal weg van allerlei artikelen met de Engelse en Amerikaanse vlag dus toen ik deze applicaties tegen kwam was de keus snel gemaakt. Het kleine hartje is een bedeltje dat met een koordje is bevestigd.

Om het vest toch wat meisjesachtig te doen lijken heb ik er wat glitter strijkapplicaties op gemaakt. De applicaties zijn gemaakt door Hannie van HAMAWI. De kamsnaps van kleurenmix zijn ook ideaal had ik eerder moeten aanschaffen.


Voor beide truien heb ik hetzelfde model gebruikt. Het is de Pink Leafhopper uit Ottobre herfst 4/2011, het oorspronkelijke patroon is een vest maar heb dat verknasterd!!

De snor en bril zijn ook strijkapplicaties gemaakt door Hannie.

6 opmerkingen:

 1. Stoere meid! Leuk! En mooi gemaakt weer!

  Groetjes, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om een enthousiaste Sanne te zien in door oma gemaakte kleding. Jaja, kleine meisjes worden groot met grote meiden wensen op kleding gebied. Volgens mij volg je haar wensen perfect, ze straalt zo in de kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stoere meid zeg! Leuk gemaakt allemaal en de applicatie's maken het echt af! Hip.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi
  wat een leuke kleding.
  het staat haar heel stoer.
  mvg manuela

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!