Pagina's

maandag 18 maart 2013

Shirt met vleermuis mouwen.Voor Sanne dit shirt met vleermuis mouwen gemaakt. Het was een verzoekje van haar. Onderstaand blauw shirt is een gekocht shirt met vleermuis mouwen wat ze graag draagt. Oma kun jij dit shirt ook namaken???'. Tuurlijk kan ik dat!! Het shirt mee naar huis genomen en gekeken hoe het in elkaar zat. Op mijn patronenjacht kwam ik uit op het patroon Pink Leafhopper uit Ottobre 4/2011 nummer 35. Het patroon is van oorsprong een vest met capuchon waarvan ik de mouwen heb aangepast naar het gekochte shirt, de capuchon achterwege heb gelaten, en zowel het voor als achterpand aan de stofvouw heb gelegd. Het witte shirt met bling bling stipjes is het resultaat en een blije kleindochter! Sanne heeft gelijk een bestelling gedaan voor nog meer shirts in dit model. Het shirt is een maat 152 en het stofje komt wederom van Harry's stoffen.

5 opmerkingen:

 1. Schitterend stofje in een sober ; maar origineel patroon = zorgt voor een hippe trui !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent weer druk bezig voor je kleindochters. Leuk om te zien. Zo te zien is Sanne helemaal blij met het shirt, ze straalt helemaal.

  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat boffen ze toch met zo'n handige oma! Leuk shirt,en ze is er erg blij mee zo te zien.Op naar het volgende shirtje;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk stoer bling-bling shirt!

  groetjes Wilja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk geworden en fijn om je kleindochter zo blij te kunnen maken lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!