Pagina's

zondag 31 oktober 2010

Model 104 A en B, 106 A uit Knipbijlage oktober 2010 en nr.13 uit Knip september 2010

Mijn stapeltje begint al aardig te slinken. Het grijs/zwarte set is nu al favoriet. Draagt heerlijk, lekker warm en is te dragen als tuniek op een spijkerbroek maar ook als jurkje met een zwarte legging. Het rokje van het tweede set is gemaakt van tricot met wollen slierten en heb ik wel gevoerd. Ik hoop dat het stofje mooi blijft want deze week heb ik al 2 jassen (met inhoud) gezien in de stad waar de stof er niet meer uitzag, één en al pluis. Mocht dit met dit stofje ook gebeuren ga ik er mee terug naar de winkel want voor 24.95 euro de meter mag je toch wel wat kwaliteit verwachten. Op de onderste foto is de structuur van de gebruikte tricots te zien, de kleuren kloppen niet maar zo is te zien dat de zwarte trui niet van een gladde tricot is gemaakt. Ooit heb ik een kleuren analyse laten doen waaruit blijkt dat ik een herfst type ben en dus nu van totaal de verkeerde kleuren kleding heb gemaakt. Maar ik ben er wel blij mee en dan maar wat meer poeder op de snoet!!

12 opmerkingen:

 1. es sieht ganz bezaubernd aus,schöne Stoffe und es steht dir wunderbar;))
  GGLg Adelheid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha, ik heb vandaag ook foundation opgesmeerd, ik schrok me een toetje in de spiegel... ook een verkeerde kleur aangetrokken, maar het zit lekker!!

  Je hebt mooie kleding gemaakt en zeker dat rokje mag voor die prijs per meter wel mooi blijven. Misschien wel in een wasnetje wassen... doe ik altijd met stofjes waar iets aparts mee is.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja ik ken het kleuren verhaal ook...maar je wijkt er toch wel eens vanaf,zo werkt het gewoon.En dan moet je wat meer smeren.Het staat je in ieder geval allemaal erg mooi!Het wollen rokje vind ik juist erg leuk,net even anders!Hopelijk blijft het mooi!succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat je leuk hoor!!

  Ik hoop ook dat het rokje mooi blijft,het model vind ik leuk!

  Ik draag ook graag zwart,met een klein kleuraccentje vaak!

  Gelukkig dat je veel met make-up kunt bereiken, niet???

  Fijne week, groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wouw echt 2 hele mooie setjes! En de stofjes die je hebt gebruikt zijn ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ik vind het rokje met de zwarte trui erg mooi! Hopen idd dat de stof mooi blijft! Leuk met die kleurtjes draden :)

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi gemaakt.Wat heb je mooie stoffen gebruikt. De stof voor het vest vind ik ook erg mooi. Ach ja, ik heb nog nooit een kleurenanalyse gedaan, maar wat ik ook draag in de winter, voor mijn gevoel heb ik altijd een witte toet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Is het niet gewoon het belangrijkste dat je je prettig voelt bij de kleuren die je draagt? Dat kunnen ze je niet vertellen tijdens een kleuranalyse. Deze setjes zijn in ieder geval erg leuk geworden. Patroon 104B ligt hier ook klaar om geknipt te worden.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie sets, lekker om te kunnen combineren. Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 10. super mooi !! de stoffen zijn prachtig !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het zijn 2 super leuke sets geworden.
  En de kleuren staan je goed hoor!
  Weg met die kleuranalyse :-)

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig leuke kleding heb je voor jezelf gemaakt! Staat heel goed allemaal.

  Groetjes Nel

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!