Pagina's

dinsdag 2 maart 2010

Misbaksel van het jaar!!!

Het idee was leuk maar het resultaat is drie keer niks, lachwekkend. Ik ga de rok er maar weer afhalen en dan is het weer een bloesje. Voor de achterrok kom ik 2 banen te kort tenzij ik de roosjes de andere kant op knip, dus dat was al de eerste tegenvaller. Vind het wel jammer van dit mooie stofje, hopelijk vind ik hem morgen nog in Zwolle op het stoffenspektakel. Ik ga de rok dan nog her gebruiken voor een ABC tuniek.

9 opmerkingen:

 1. Denk dat het met een ander stofje wel leuk zou kunnen zijn.
  Vind dit stofje ook erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Spijtig!!! Ik had ook het idee hier een jurkje van te maken, niet dus... Ach, je tovert het wel terug om naar iets moois!!
  groetjes,
  Vicky

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Balen dat het niet word zoals u hoopte!!! Want het is juist zo'n mooi stofje!!! Ik ga in de gaten houden hoe het abc tunikje word, want ik iwl ook graag iets maken van zo'n stofje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou dat is even jammer,maar ik ben wel blij te horen dat het dus bij iedereen weleens mis gaat...dat geeft de burger weer moed!En ik weet zeker dat er toch nog iets moois uit komt rollen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O ja, en mocht je niet meer aan de stof kunnen komen, ik heb nog een stuk in de voorraadkast!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh dat zou mooi zijn. Mocht ik morgen niet slagen stuur ik je een mailtje.

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben ik misschien gek maar ik vind het wel een heel leuk en mooi jurkje, een zoet-sappeig romantisch jurkje vind ik het.
  Als losse top en rok zal het ook zeker mooi zijn maar zo vind ik het ook prachtig...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Jenny,
  Tja... ik weet ook niet zo goed wat ik hiervan moet denken. Echt gek vind ik het niet, ook niet van "wauw!", heb je het al op het meisje zelf aangetrokken gezien? Misschien dat je er dan een ander beeld van krijgt. Misschien met een grote riem of strikband in een accentkleur erom ofzo, geen idee, ik roep ook maar wat. Misschien valt het dan toch nog mee en zie je straks wat er "ontbreekt" of wat je toe kunt voegen!??! Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En als je stuk "smockwerk" van de boven kant uithaalt, zodat het strakke gedeelte iets lager begint? Het lijkt mij namelijk dat het bloesje dat je als proef hebt gemaakt ook lager gesmockt is. Wel jammer dat je na al dat werk niet je gewenste resultaat krijgt, maar ik ben ervan overtuigd dat je wel met een mooie oplossing komt.

  Gr. Willianne

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!