Pagina's

woensdag 20 januari 2010

" Alles bij elkaar " set voor Femke.


Wat begon voor een verjaardags setje voor Femke is een kleine garderobe geworden. En nog vind ik het niet geschikt voor haar verjaardag. Zelf vind ik het donkerblauwe jurkje met vestje heel mooi, wel wat klassiek maar af en toe houden mijn dochter en ik daar wel van, het heeft wat weg van de Jottumstijl.  Maar ik kan me zo voorstellen dat Femke hier niet het " hiep hiep hoera ik ben jarig" gevoel in krijgt. Maar goed misschien denkt mijn dochter er anders over . Het kan altijd nog als poetslap dienen. Ik ga in ieder geval nog een vrolijker jurkje maken. De gebruikte patronen komen overal weg en hier en daar heb ik wat verknasterd. Het blauwe jurkje is de ABC 84 waar ik het bovenstukje van heb aangepast. De legging is een Laguna, het shirt de Zoe. Het rokje is van het bekende overslag rokje uit de BK die ik heb aangepast naar een kiezelig model. De bolero komt ook uit een BK. Het vest komt uit een Ottobre en de broek is de Roos 2088 met wijde pijp. De laatste twee heb ik aangepast naar modelletjes van Kiezeltje. Het broekje valt net onder de knie waardoor het gaat poffen. Nu op zoek naar een mooi lapje voor een echte feestjurk. Februari is een lastige maand qua stoffen om jarig te zijn. Winterspul is te dik en de voorjaars collectie is nog niet te koop.

6 opmerkingen:

  1. Jeetje, wat een schitterend setje.
    Zo mooi en zo snel alles gemaakt.
    Perfect.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow super mooi.
    Ik vind er zeker een paar verjaardag stelletjes tussen zitten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heet ziet er niet alleen mooi uit maar het lijkt me ook heerlijk draagbaar.
    Femke boft maar weer.
    groetjes Kronova

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Verjaardagssetje of niet, ik vind het allemaal prachtig geworden en gemaakt!! Ik denk dat ze met deze "garderobe" heel blij is!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wordt er altijd een beetje stil van als ik naar jouw creaties kijk. De stoffen zijn mooi op elkaar afgestemd en het is allemaal netjes afgewerkt. Ook deze keer weer een schot in de roos. De kleurencombinatie is geweldig. Het mag dan een klassieke kleurencombinatie zijn, maar de kleren zijn zeker niet klassiek, daarom wederom een fantastische vondst.

    Groet Wiesje

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!