Pagina's

maandag 4 januari 2010

5 UWYH Drubers, 2 voor Femke en 3 voor Sanne.

Het lag niet in de planning om nog kleding voor Sanne en Femke te maken. Maar door het winterse weer was er gebrek aan lekkere warme truien. Ik heb gekozen voor het patroon Druber van FM. Dit had ik al een hele tijd in huis en eigenlijk viel het mij tegen. Na het zien van de mooie truien die Nel1 en Jana hebben gemaakt heb ik het patroon maar weer is opgeduikeld. Ik had geen zin en tijd om al mijn patroonbladen door te spitten voor verschillende modellen vandaar dat het allemaal Drubers zijn geworden. Door het spelen met stof en kleur zijn ze toch allemaal verschillend geworden. De truien zijn geheel volgens het UWYH principe gemaakt. De gebreide stof lag al jaren in de kast en heb ik gecombineerd met Nicky velours. De paarse is gemaakt van joggingstof en heb daar wat restjes in verwerkt. De groen blauwe is van Nicky velours. Voor Sanne heb ik maat 122/128 gemaakt met een mouwlengte in maat 134. Voor Femke heb ik de 98/104 gemaakt. Deze Druber is van een mooie Nickey velours gemaakt en afgewerkt met een stenzo tricot. De applicaties zijn krijgertjes! Zelf vind ik het een prachtige kleur. Dit fleece stofje heb ik waarschijnlijk gekocht vanwege de mooie kleurtjes en stipjes want ik houd helemaal niet van fleece. Ik vind het knetterstof en je krijgt er een " Mevrouw Stemband" kapsel van. Volgens velen is het wel een warm stofje en als je het dan toch in huis hebt kun je er net zo goed een warme trui van maken.

10 opmerkingen:

  1. Wat een geweldige truien, en zo leuk versierd.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kom niet op sancho...dus reageer ik maar even zo.
    Wat een verschillende maar stuk voor stuk mooie truien zeg,super!!!
    En heerlijk voor deze mooie winter!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, ik zie het al voor me, jij met knetterstof met een "mevrouw Stembandkapsel" achter de naaimachine.... Maar het is een plaatje geworden, ik vind ze stuk voor stuk prachtig geworden en inderdaad allemaal totaal anders. Toch een lekker patroontje denk ik zo!?!?

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh lekker zeg zoveel warme truien erbij! En een goeie manier idd om stoffen weg te werken! Al ben ik bang dat Rosalie dan wel een twintigtal truien erbij krijgt :S
    Mooi gemaakt weer, mooie kleuren en stoffen!

    groetjes.. Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow stuk voor stuk geweldig mooie truien zeg! Prachtige kleuren en stoffen en zo mooi gecombineerd allemaal.

    Groetjes, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Alles fris, alles kleurig..
    mevr Jenny is tevree.

    zo gaat het liedje vast verder.
    En terecht want het zijn mooie uwyh truien geworden.
    groetjes kronova

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een heerlijke truien. Toch wel een heel erg leuk model, zo te zien. (Super, al die UWYH!)
    Wat een herkenbare reactie op fleece trouwens - ik heb ook net een stippentrui gemaakt van het spul, maar ik zal er ook nooit vrienden mee worden...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind ze allemaal erg leuk! En als je er niet bij had gezegd dat het UWYH was, dan zou ik zomaar gedacht kunnen hebben dat je het zorgvuldig bij elkaar had gekocht/gezocht!!! Knap staaltje!
    Daar gaan ze zeker plezier van hebben.
    Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Jenny,
    ich hoffe es ist okay, wenn ich in Deutsch schreibe. super schön sind die Pullis geworden, kannst du mir sagen, welcher Schnitt das ist???
    GLG Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anja,

    Dat is de Drunter&Druber van Farbenmix.

    Groetjes Jenny

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!