Pagina's

donderdag 10 september 2009

Kiezeltjelook á la Jensen en Knippie overslagjurkje.

Voor dit setje komt de inspiratie van Kiezeltje. Voor het rokje heb ik het één uurs overslagrokje uit de BK van zomer 2008 gebruikt. Ik heb het wel iets "verknasterd". Volgens de beschrijving is het rokje in één uur klaar. Het gaat wel snel maar één uur is wel erg kort door de bocht. Het shirt is wederom een Antonia, de blauwe mouwen zitten vast aan het shirt. Beide zijn gemaakt in maat 128.
Het patroon van het overslagjurkje komt uit de Knippie winter 2008 en is een maat 104. Het jurkje is gemaakt van tricot. Het kraagje komt van een shirt uit de Ottobre. Ik heb de halslijn iets hoger getekend want bij het origineel valt deze erg laag. Het shirt is een Antonia. Femke heeft nog een kobaltblauwe legging en ik ben nog bezig met een paar beenwarmers te maken in het blauw van het shirt.

7 opmerkingen:

  1. het ziet er allemaal weer geweldig uit...vooral het donkere setje vind ik prachtig..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Jenny, wat een ontzettend leuke setjes heb je weer afgekregen!

    De tijd is wel vaker heel erg krap, maar goed, het rokje is wel heel erg goed gelukt!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het maar geweldig wat jij allemaal maakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel erg leuk allemaal. Wat een superorigineel rokje is dat geworden, en het jurkje, prachtig die kleur en slim om de hals wat hoger te doen - staat idd mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een prachtige setjes!

    Heel erg mooi gemaakt en heel mooi van kleur!

    Gr Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Jenny,
    Heb je site voor een week terug 'ontdekt' en ik ben echt onder de indruk van je fantasie en hoe netjes je werkt. Het lijkt me heerlijk om jouw als oma te hebben. Altijd hip gekleed voor de dag. Wat zullen je Sanne en Femke (en hun moeder) trots op je zijn!
    Groetjes, Mireille

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo Jenny,
    Wat een prahtige dingen maak je! Word er bijna jaloers van. Maak je de tulerok, die je vorig jaar voor je kleindochter maakte, wel in opdracht? Ben er helemaal verliefd op en mijn dochtertje ook.
    Groetjes Pien

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het prettig vinden als u Anoniem reageert in ieder geval een naam achter laat!